Hobbyautocross Sedlčany 12.3.2011

Někdo tomu říká trénování, ale v kotlině se v sobotu konaly opravdové závody. Tj. tréninky, rozprava s jezdci, 5 rozjížděk po 5 kolech, B + A finále na 6 kol, vyhlašování vítězů a předání pohárů. Co chybělo technice, to se dohánělo bojovností. Pořádal to Peter Miklušák a více podrobností můžete najít na facebooku pod jménem HOBBY RALLYE CROSS SEDLČANSKÁ KOTLINA 2010

Závodu se účastnil i Karel Nájemník, mechanik našeho teamu, se svým Favoritem v bojových barvách Škoda S2000. Vedl si moc dobře, protože v rozjížďkách vybojoval 2 první místa a 3 druhá, to mu zajistilo postup do první řady A finále.

Před startem A finále se vše zkontrolovalo, dotáhlo, umylo a taktika se řešila na startovním roštu. Po startu v první zatáčce, ale byla velká strkanice na což Karel doplatil ztrátou druhé pozice. Ze šestého místa se dokázal ještě během prvního kola dostat na třetí místo, které s přehledem uhájil. Na autě po finále zůstala nepoškozená pouze střecha... prostě správná strkačka :-)

Závodu přihlíželo poměrně značné množství diváků. Na začátku bylo 15 aut, ale některé během jízd bohužel "umřely". Občerstvení bylo zajištěno, takže celkově příjemně strávený den.

Kompletní fotogalerie - ZDE Video finálové jízdy - ZDE